Onze agenda

Ontmoetingsdag HSP-hooggevoelige jeugd

Op zaterdagmiddag 30 juni organiseert Natuurlijk Moergestel voor de tweede keer een ontmoetingsdag voor hooggevoelige middelbare scholieren. Een middag om elkaar te ontmoeten, contacten te maken, ervaringen te delen of gewoon met andere hooggevoelige mensen samen te zijn. De middag vindt plaats op een besloten locatie, waarin je op een veilige manier je ervaringen kunt delen. Ook zijn er enkele ervaren coaches en therapeuten aanwezig om een en ander te begeleiden.

Vanzelfsprekend zijn de ouders ook van harte welkom en ook eventuele broers en zussen.

Op deze middag zullen een aantal deskundigen van Natuurlijk Moergestel aanwezig zijn, namelijk Saskia Basten, Twan Verheijen, Nathalie Wolfs, Judith Fonken en Hanneke de Brouwer.

Wij hopen op je die dag te mogen ontmoeten.

Tijd: zaterdag 30 juni van 15.00-17.00 uur
Locatie: Oirschotseweg 69, Moergestel
Toegang gratis, er staat een donatiepot voor een kleine bijdrage voor koffie, thee en wat lekkers.
Info: info@kruidofzo.nl

Let op: Deze HSP-ontmoetingsmiddag is echt bedoeld voor hooggevoelige scholieren (en hun familie) om elkaar te kunnen ontmoeten. Ben jij een professional die interesse heeft in dit aandachtsveld of werk je al met deze doelgroep? Meld je dan even bij ons en vermeld dit expliciet. Wij zullen dan contact met je opnemen. Je kunt dit bericht sturen naar info@huisvoorzingeving.nl